Glass globe in nature

Silvermedalj – en sporre för vårt hållbarhetsarbete

Ecovadis har gett oss silvermedalj! Vi är väldigt glada att ha fått bevis på att vårt hållbarhetsarbete kan mäta sig med de allra bästa i branschen.

Miljöfrågor och hållbarhet har de senaste åren äntligen blivit allt mer högprioriterade samhällsfrågor. De har sedan länge också varit högt upp på vår agenda. När Al Gore och andra upplyste oss på temat för ett antal år sedan var vi i början av vår resa. Det innebar bland annat att vi valde torrtoner som teknik för våra digitala tryckmaskiner från Xeikon, något som visade sig vara synnerligen hållbart.

Idag har vi lärt oss en hel del och kommit vidare i arbetet och begreppet hållbarhet har vidgats vilket FN:s 17 mål i Agenda 2030 väl illustrerar.

Därför är vi naturligtvis glada – och lite stolta – att vi nu fått ett konkret bevis på att långvarigt arbete ger resultat. I Ecovadis nyligen genomförda hållbarhetsrating nådde vi silvernivå och placerar oss därmed bland de bästa 14 procenten av alla företag som auditerats. Det är en bra grund att arbeta vidare från och vi siktar naturligtvis mot ett framtida guld. Gör oss gärna sällskap!

EcoVadis silvermärke

Ecovadis är ett världsledande företag inom hållbarhetsrating, med över 75 000 auditerade företag globalt. Deras plattform och process håller hög klass och du får bra support. Läs mer på: https://ecovadis.com